Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS pārstāvēta “PLATFORMAS” seminārā Moldovā

18. decembrī Kišiņevā (Moldovā) Latvijas delegācijas Reģionu komitejā vadītājs, Austrumu partnerības reģionālo un vietējo pašvaldību konferences (CORLEAP) Biroja loceklis Andris Jaunsleinis piedalījās seminārā par sadarbību ar Austrumu partnerības valstīm. Semināru rīkoja Eiropas Savienības pašvaldību attīstības sadarbības platforma, kuras nosaukums arī ir “PLATFORMA”.

Andris Jaunsleinis semināra dalībniekus iepazīstināja ar Reģionu komitejas un CORLEAP lomu Eiropas dialoga veicināšanā starp ES valstu pašvaldībām un ES institūcijām, informēja par CORLEAP rekomendācijām Austrumu partnerības samitam, kā arī dalījās pieredzē par Latvijas Pašvaldību savienības darbības principiem, pašvaldību asociāciju lomu pašvaldību interešu pārstāvniecībā un sadarbības veicināšanā ar Austrumu partnerības valstīm.

Lai sekmētu sadarbību un stiprinātu vietējās un reģionālās pašvaldības Austrumu partnerības valstīs, Reģionu komitejā 2011. gadā tika izveidota CORLEAP, tajā apvienojot 36 vietējo un reģionālo pašvaldību politiķus no Eiropas Savienības un Austrumu partnerības valstīm.