Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Latvijas novadu dienas Vitebskā

29. un 30. novembrī Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Gints Kaminskis piedalās Latvijas novadu dienās Vitebskā (Baltkrievijā), kas tiek organizētas kā daļa no Latvijas simtgades svinībām.

Pasākumu organizē Latvijas Republikas konsulāts Vitebskā sadarbībā ar Vitebskas apgabala izpildkomiteju, un tā mērķis – veicināt sadarbību starp Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas pašvaldībām, paplašinot sadarbību ar visiem Latvijas reģioniem, kā arī rast jaunas iespējamās sadarbības formas starp Latvijas un Baltkrievijas pašvaldībām. Pievienotā vērtība ir Latvijas popularizēšana Vitebskas apgabalā, veicinot sadarbību tūrisma jomā un popularizējot Latviju kā tūrisma galamērķi.

Foruma laikā tiks parakstīti starptautiskās sadarbības līgumi starp Baltkrievijas Republikas Vitebskas apgabala Šarkavščinas rajonu un Latvijas Republikas Aizkraukles novada pašvaldību, Vitebskas apgabala Vjerhņadzvinskas apgabalu un Dagdas novada pašvaldību, kā arī nodomu protokoli par sadarbību starp Vitebskas apgabala Haradokas rajonu un Amatas novada pašvaldību, Vitebskas apgabala Hlibokajes rajonu un Inčukalna novada pašvaldību.

 

Elita Kresse,

LPS padomniece ārējo sakaru jautājumos