Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iespēja pieteikties dalībai Eiropas Reģionu komitejas pasākumā “Jaunie vēlētie politiķi vienoti klimatam”

Jauniem vēlētiem pašvaldību politiķiem ir iespēja pieteikties dalībai Eiropas Reģionu komitejas (RK) rīkotā pasākumā “Jauni vēlētie politiķi vienoti klimatam” (“Young Elected Politicians United 4 Climate”), kas notiks 3.–5. decembrī Briselē (Beļģijā).

Šīs iniciatīvas mērķis ir iesaistīt jaunos vēlētos politiķus no visas Eiropas dienu ilgās debatēs par to, kā nodrošināt Eiropas pāreju uz ilgtspējīgu enerģētikas sistēmu. Izvēlētie dalībniekiem varēs piedalīties diskusijās trijos semināros par atjaunojamo enerģiju, energoefektivitāti un transportu, kā arī politiķiem būs iespēja piedalīties 4.–5. decembra RK plenārsesijā.

Pieteikties aicināti vēlētie pašvaldību politiķi, kuri ir vecumā līdz 40 gadiem un labi pārvalda angļu valodu. Vairāk informācijas par kritērijiem un pasākumu programmu atradīsiet RK mājaslapā. Potenciālajiem kandidātiem jāpiesakās līdz 25. oktobrim RK mājaslapā.

Papildu jautājumu gadījumā esat aicināti rakstīt uz šo e-pasta adresi: yep-programme@cor.europa.eu.