Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Izsludinām pieteikšanos konkursam attīstības sadarbības aktivitātēm ar Austrumu partnerības valstu pašvaldībām

Latvijas Pašvaldību savienība izsludina pieteikšanos konkursam attīstības sadarbības īstenošanai ar Austrumu partnerības valstu pašvaldībām jebkurā laikā no 2020. gada 14. līdz 29. novembrim, Eiropas vietējās solidaritātes dienās!

Konkursā var piedalīties pašvaldības, kurām ir sadarbības partneri kādā no trim Austrumu partnerības valstīm – Gruzijā, Moldovā vai Ukrainā. Aktivitātes jāīsteno Latvijā, konkursa pieteikumu iesniegušās pašvaldības administratīvajā teritorijā, jebkurā laikā starp 14. un 29. novembri. To mērķis ir veicināt vietējo iedzīvotāju un politiķu izpratni par attīstības sadarbību un sadarbību ar Austrumu partnerības valstu pašvaldībām.

Ar konkursa nolikumu varat iepazīties pielikumā, kur atradīsiet arī pieteikuma formas.

Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2020. gada 10. septembris. Aktivitāšu pieteikums kopā ar budžeta tāmi jānosūta uz e-pastu agita.kaupuza@lps.lv.

Aktivitātes tiks finansētas no Latvijas Pašvaldību savienības īstenota un Eiropas Savienības līdzfinansēta projekta “Strādājot kopā iespēju sniegšanai vietējām un reģionālajām pašvaldībām attīstības veicināšanai ES partnervalstīs” līdzekļiem un ar Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas līdzfinansējumu. Latvijas Pašvaldību savienība rīko Eiropas vietējās solidaritātes dienu aktivitātes kopš 2016. gada, lai informētu pašvaldības un iedzīvotājus par attīstības sadarbību un attīstības izglītību. Papildu informāciju par Eiropas vietējās solidaritātes dienām atradīsiet tām veltītajā vietnē.

Ja rodas jautājumi par konkursa pieteikumu un īstenojamām aktivitātēm, lūdzu, sazinieties ar Latvijas Pašvaldību savienības padomnieci ES jautājumos Agitu Kaupužu (e-pasts: agita.kaupuza@lps.lv; tālr. 26430728).

Konkursa nolikums