Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Vebinārs “Labjūtība un veselība: pašvaldības “jaunā normālā” virpuļvētrā"

15. aprīlī plkst. 13:00–15:45 norisināsies Latvijas Pašvaldību savienības rīkots vebinārs “Labjūtība un veselība: pašvaldības un to darbinieki “jaunā normālā” virpuļvētrā”

“Krīze kā iespēja”, “jaunais normālais”, “darbinieki pirmajās līnijās”, “beidzot ir laiks ģimenei”, “beidzot ir laiks sev un pārdomām”. Šīs ir frāzes, ko biežāk nekā iepriekš dzirdam jau vairāk nekā gadu. Vai tiešām šis laiks sniedz mums jaunas iespējas attīstībai sevī, sabiedrībā, mūsu pašvaldībās, un kā mums to veicināt? Kā ikdienā justies labi, līdzsvarojot darbu (mājās) un ģimenes dzīvi? Kā justies labi fiziski un mentāli šajā ieilgušajā krīzes laikā?

Par šiem un citiem jautājumiem mums būs iespēja ieklausīties mūsu kolēģu, pašvaldību pārstāvju pieredzē, profesora kardiologa Andreja Ērgļa secinājumos un ieteikumos, kā arī pozitīvās psiholoģijas kouča Andas Kļaviņas teiktajā par labjūtību Covid-19 laikā un pozitīvo psiholoģiju. Dalībnieki pirms vebināra aicināti aizpildīt VIA rakstura stipro pušu zinātnisko aptauju (pieejama arī latviski), par kuru Anda Kļaviņa stāstīs vebinārā.

Dalīsimies pieredzē un klausīsimies iedvesmas stāstos, domājot par to, kā uzlabot mūsu katra un pašvaldībās strādājošo labjūtību ik dienas tagad un arī turpmāk!

Vebināra darba kārtība.