Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļas pasākumi šogad pieejami visiem un visur

Sākusies reģistrācija Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļas 11.–14. oktobrī tiešsaistē notiekošajiem semināriem, kuru vadmotīvs šogad ir “Kopā atveseļošanai”.

Šogad vairāk nekā 300 vebināros varēs uzzināt jaunu informāciju un citu pašvaldību labās prakses pieredzi, raisot idejas aktivitātēm savās pašvaldībās tādās aktuālās jomās kā kohēzija, pāreja uz saudzīgumu pret vidi, digitalizācija un iedzīvotāju iesaiste. Diskusiju centrā būs jaunā kohēzijas politika un ES investīcijas 2021.–2027. gadā, neaizmirstot par iedzīvotāju iesaisti, bez kā Eiropas nākotne nav iespējama.

Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļa ir Eiropas Reģionu komitejas un Eiropas Komisijas rīkots ikgadējs kohēzijai veltīts pasākums, kas notiek jau 18 gadus. Šogad tas jau otro reizi notiks digitālā formā, piedāvājot aktīvi piedalīties un debatēt semināros attālināti.

Reģistrēties iespējams līdz pat vebināra norises priekšvakaram. Vairāk informācijas atradīsiet Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļas tīmekļa vietnē: europa.eu/regions-and-cities/