Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Piedalieties starptautiskā vebinārā par pašvaldību aktivitātēm attīstības izglītībā

23. novembrī 13:30 – 15:00 (Briseles laiks) norisināsies attīstības izglītībai veltīts vebinārs “Globālā pilsoniskā izglītība pašvaldību sadarbības centrā”, kuram var reģistrēties līdz 23. novembrim.

Vebināru Eiropas Vietējās solidaritātes dienu ietvaros organizē Eiropas Komisija un PLATFORMA. Tajā uzzināsiet par interesantākajām pašvaldību īstenotajām aktivitātēm attīstības izglītības jomā Eiropā un attīstības sadarbības valstīs, piemēram, par skolēnu apgleznotām ēku fasādēm Slovēnijā, Bulgārijā, Tanzānijā, Polijā un Dānijā par ANO Ilgtspējīgas attīstības mērķu tēmām vai par pirmo globālo ģeo-vēstures mācību grāmatu skolēniem visā Eiropā “Globālā cilvēces vēsture”. Savukārt Latvijas Pašvaldību savienības pārstāvniecības Briselē vadītāja pastāstīs par Latvijas pašvaldību – Kuldīgas, Preiļu un Valkas novada – kopā ar Austrumu partnerības valstu pašvaldībām īstenotajām radošajām aktivitātēm.

Papildu informāciju par attīstības izglītībai veltīto vebināru atradīsiet Eiropas Komisijas tīmekļa vietnē. Savukārt ar vebinārā prezentēto PLATFORMA publikāciju “Pašvaldības un reģioni īsteno globālo pilsonisko izglītību, ceļā uz 2030. gadu” jau varat iepazīties PLATFORMA tīmekļa vietnē.