Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Es Tev rakstu ar sveicieniem no…

“Ar sveicieniem no Kuldīgas un Valkas…” Tik sirsnīgi ar bērnu zīmētām kartītēm 2021. gadā noslēgušās Latvijas Pašvaldību savienības sadarbībā ar Kuldīgas un Valkas novadiem īstenotās attīstības izglītības aktivitātes.  

Gada nogalē Kuldīgas Mākslas skolas un Valkas Mākslas skolas audzēkņi sagatavojuši pašu zīmētas kartītes, ko saņems pašvaldību sadarbības partneri pašvaldībās Gruzijā un Ukrainā, ar kuriem pagājušā gada pavasarī kopīgi veidots Latvijas Pašvaldību savienības mākslas un mūzikas video. Apsveikumi ir bērnu un jauniešu mākslinieciskie sveicieni, kuros atainotas to dzimtās vietas un ierakstīti arī īsi veltījumi bērniem Gruzijā un Ukrainā.

Šo attīstības izglītības radošo aktivitāšu mērķis ir gan iepazīstināt bērnus, to vecākus un skolu pedagogus ar attīstības sadarbības tematiku un ANO Ilgtspējīgas attīstības mērķiem caur dažādām radošām aktivitātēm, gan arī turpināt iesaistīt bērnus un jauniešus neikdienišķās starptautiskās sadarbības aktivitātēs pat dažādu ierobežojumu laikā.

Aktivitāte norisinājās Latvijas Pašvaldību savienības sadarbībā ar PLATFORMA īstenotā attīstības sadarbības projekta un 2021. gada Eiropas Vietējās solidaritātes dienu ietvaros.

Latvijas Pašvaldību savienība pateicas pedagogiem, bērniem un to vecākiem, un visiem tiem, kas mūsu ideju atbalstījuši, jo īpaši Guntai Smanei no Valkas un Inai Ozolai no Kuldīgas!