Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iespēja piedalīties EK rīkotās apmācībās Seviļā par Ilgtspējīgas attīstības mērķu ieviešanu

Eiropas Komisijas Kopīgais pētniecības centrs 18. oktobrī Seviļā (Spānija) rīko apmācības to pašvaldību pārstāvjiem, kas apliecinājušas vēlmi sagatavot ANO Ilgtspējīgas attīstības mērķu Brīvprātīgu pašvaldību pārskatu.

Eiropas Komisija apmaksās dalības izdevumus vienam pašvaldības pārstāvim, kura pārstāvētā pašvaldība būs apliecinājusi gatavību sagatavot Brīvprātīgu pašvaldību pārskatu, to apliecinot ar domes priekšsēdētāja parakstītu apliecinājumu. Pieteikums līdz 15. septembrim jānosūta uz e-pastu JRC-URBAN2030@ec.europa.eu.

Mācību satura veidošanā izmantota rokasgrāmata “Ilgtspējīgas attīstības mērķu Brīvprātīgie pašvaldību pārskati”. Šajā rokasgrāmatā pašvaldību politikas veidotājiem, praktiķiem un ekspertiem apkopotas metodes un piemēri, kā pašvaldībās ieviest, izmantot un sasniegt Ilgtspējīgas attīstības mērķus un tādējādi sekmēt visaptverošu attīstību daudzās pašvaldībām būtiskās jomās.

Apmācībās varēs piedalīties arī attālināti.

Papildu informāciju atradīsiet Eiropas Komisijas tīmekļa vietnē.