Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Sākusies reģistrēšanās dalībai Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļas pasākumos Briselē un tiešsaistē

Sākusies pieteikšanās Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļas pasākumiem 10. – 13. oktobrī Briselē un tiešsaistē, kas šogad veltīti zaļai un digitālai pārveidei, teritoriālajai kohēzijai un jauniešu iespēju stiprināšanai.

Eiropas Reģionu un pilsētu nedēļa ir lielākais ikgadējais Briselē notiekošais pasākums, kas veltīts kohēzijas politikai, un tā moto šogad izvēlēts “Jauni izaicinājumi Eiropas kohēzijai”. Šoreiz 4 dienu garumā dažādu interaktīvu pasākumu ietvaros uzstāsies gandrīz 1000 runātāju no visas Eiropas Savienības un ārpus tās, daloties labās prakses pieredzē, savu stāstījumu ilustrējot ar vairāk kā 80 video klipiem par konkrētiem projektiem. Iepazīties ar pasākumu programmu un reģistrēties tiem var ES Reģionu nedēļai veltītajā tīmekļa vietnē.

Semināros uzstāsies arī Latvijas delegācijas Eiropas Reģionu komitejā locekļi. Tā, piemēram, Liepājas valstspilsētas domes priekšsēdētājs Gunārs Ansiņš uzstāsies seminārā “RePowerEU: pilsētu un reģionu loma enerģētikas pārejas paātrināšanā, lai sasniegtu COP27 un Parīzes nolīguma mērķus”. Šo semināru rīko Mēru pakta Eiropas birojs, Eiropas Reģionu komiteja un Aģentūru un reģionu enerģijai un videi Eiropas federācija (FEDARENE), un tas norisināsies 12. oktobrī 9:30 – 11:00 (CET), un tam varēs sekot tiešraidē, reģistrējoties šajā tīmekļa vietnē. Savukārt Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa uzstāsies seminārā “Digitālā izglītība un prasmes – vietējo un reģionālo pašvaldību loma”. Šo semināru organizē Eiropas Reģionu Komiteja un Eiropas Komisijas Izglītības, jaunatnes, sporta un kultūras ģenerāldirektorāts, un tas norisināsies 12. oktobrī 14:30 – 16:00 (CET), un tam sekot tiešraidē varēs, reģistrējoties šajā tīmekļa vietnē.