Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Vēl mēnesi var iesniegt projektus LIFE programmā Bauhaus ideju īstenošanai

Līdz 4. oktobra plkst. 18:00 (Latvijas laiks) pašvaldības aicinātas iesniegt savas idejas projektu pieteikumos LIFE programmā, lai veicinātu aprites ekonomiku un dzīves kvalitāti, īstenojot arī Jaunā Eiropas Bauhaus idejas.

Projektu pieteikumu uzsaukuma mērķis ir veicināt pāreju uz ilgtspējīgu, aprites, netoksisku, energoefektīvu/klimata noturīgu ekonomiku, kā arī tīru vidi, vienlaikus aizsargājot, atjaunojot un uzlabojot vides kvalitāti.

Īpaši tiks atbalstīti tādi projektu pieteikumi, kuru aktivitātes veicinās Jaunā Eiropas Bauhaus ideju īstenošanu, piemēram, aprites rajonu veidošanu, radot aprites vērtību ķēdes, lai tādējādi veicinātu pilsētu ekonomiku un vienlaikus arī teritoriju reģenerāciju. Tāpat īpaši tiks atbalstīti priekšlikumi, kuros ietvertas iniciatīvas bioloģiskās daudzveidības saglabāšanai vai daudzveidības veicināšanai, piemēram, izmantojot dabiskus materiālus ēku siltināšanā vai rodot inovatīvus, dabai draudzīgus arhitektoniskos risinājumus.

Papildu informācija par projektu pieteikumu uzsaukumu Eiropas Komisijas tīmekļa vietnē.