Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Uzziniet vairāk par URBACT IV programmas Rīcības plānošanas tīklu konkursu info sesijās

Tiem, kuri vēlas iesniegt pieteikumus URBACT IV programmas Rīcības plānošanas tīklu konkursam, ir iespēja uzzināt vairāk par šo konkursu info sesijās gan latviešu valodā, gan angliski.

URBACT IV Rīcības plānošanas tīklu konkurss atvērts līdz 31. marta 14:00 (Latvijas laiks).

Info sesija tiešsaistē latviešu valodā plānota 26.01. 10:00 – 11:30, un tai var reģistrēties šajā tīmekļa vietnē. Sesijas darba kārtību atradīsiet raksta noslēgumā. Savukārt info sesijas tiešsaistē angliski plānotas no 17.01. līdz 7.03., un katra no tām būs veltīta atšķirīgai tēmai. Vairāk informācijas par šīm sesijām un konkursu atradīsiet URBACT tīmekļa vietnē.

Konkursā galvenokārt aicinātas piedalīties pašvaldības, kuras vēlas sadarboties ar citām Eiropas pilsētām, lai izstrādātu un īstenotu Integrētos rīcības plānus, lai tādējādi risinātu izaicinājumus savās pašvaldībās. Tas atvērts arī pašvaldībām, kurās ir mazāk kā 50 000 iedzīvotāju, sniedzot iespēju veicināt pašvaldību starptautisko atpazīstamību, dalīties un iegūt zināšanas par inovatīviem risinājumiem, kas īstenojami mazākās pašvaldībās.

Ja vēl neesat pārliecināti, vai šis konkurss domāts tieši jūsu pašvaldībai, ierosmei varat noskatīties dažu pilsētu stāstus, kuras jau iepriekš piedalījušās Rīcības plānošanas tīklos:  Beisingstokas stāsts (Apvienotā Karaliste), Dubrovnikas stāsts (Horvātija) un Roterdamas stāsts (Nīderlande).

26012023 darba kārtība