Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference “Supervīzijas nozīme sociālajā darbā”

Norises datums: 9. novembris

Norises laiks: no plkst.10 līdz 13

Norises vieta: LPS ēka, Rīga, Mazā Pils iela 1, 4. stāva sēžu zāle

Latvijas Supervizoru apvienība, Labklājības ministrija un Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) aicina piedalīties videokonferencē par supervīzijas nozīmi sociālajā darbā. Konferencē supervizores Ilze Dreifelde un Evija Apine iepazīstinās ar supervīzijas veidiem un lomu, kā arī sniegs informāciju par Latvijas Supervizoru apvienību un tās nodrošinātās supervizoru sertifikācijas nozīmi. Labklājības ministrijas ESF projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” pārstāvji informēs par supervīzijas pakalpojuma saņemšanu projekta ietvaros.  
 
Videokonferencē aicināti piedalīties pašvaldību domju, sociālo dienestu un citu pašvaldības izveidotu sociālo pakalpojumu sniedzēju, kā arī profesionālo apvienību pārstāvji. 

Videokonferenci būs iespēja skatīties arī LPS tiešraidē šeit

Tiešraides laikā iespējams uzdot jautājumus, rakstot uz e-pastu socdarbs@lm.gov.lv vai tiesraide@lps.lv.
 
Darba kārtība:

Ilze Dreifelde, Evija Apine, Latvijas Supervizoru apvienība (LSA) Supervīzija, tās veidi un nozīme sociālajā darbā. Ētikas vadlīnijas un LSA Ētikas komisijas loma dažādu problēmsituāciju un ētisku dilemmu risināšanas gadījumā. Informācija par LSA un ANSE sadarbību, kā arī par sertificēta supervizora kvalitātes kritērijiem.  

▪ Ilze Kurme, projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” vadītāja Supervīzijas pakalpojuma saņemšana LM projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” ietvaros.  
 
Dalībai videokonferencē klātienē lūdzu pieteikties, rakstot uz e-pastu socdarbs@lm.gov.lv Interesenti uz norādīto e-pastu laipni aicināti iesūtīt jautājumus arī pirms konferences norises.   


Aktivitāte īstenota ar ESF atbalstu LM projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” (9.2.1.1/15/I/001) ietvaros.  

Supervīzijas veidi un nozīme sociālajā darbā
Supervīziju saņemšana projekta “Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās” ietvaros
Video-konference “Supervīzijas nozīme sociālajā darbā”