Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Latvijas Pašvaldību savienība pasniedz simpātiju balvu ģimenei no Kuldīgas

Attēlā:  Latvijas Pašvaldību savienības Komunikācijas nodaļas vadītāja, padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Jana Bunkus un Kristīne un Artis Šimpermaņi no Kuldīgas. 

10. novembrī Latvijas Radio notika raidījuma "Latvijas stāsti Latvijas simtgadei" gada pasākums, kurā simpātiju balvas saņēma vairākas ģimenes no visas Latvijas.

Savu simpātiju balvu šogad pasniedza Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis, Latvijas Radio, Kultūras ministrijas Simtgades birojs, AS "Latvijas valsts meži", Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība, Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) un izdevniecība "Latvijas mediji". 

"Latvijas Pašvaldību savienībai jau vairākus gadus ir tas gods pasniegt savu simpātiju balvu kādai ģimenei no Latvijas. Šogad mūsu balva aizceļo uz Kuldīgu pie ģimenes, kura tiešām raisa simpātijas ar to, kā viņi izsakās par savu ģimeni, cik ļoti viņi mīl cits citu, novadu, kurā viņi ir atgriezušies no galvaspilsētas, valsti, kuru, neskatoties arī uz krīzes triecienu, viņi nolēma nepamest," savā uzrunā pauda LPS Komunikācijas nodaļas vadītāja, padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Jana Bunkus

LPS simpātiju balvu šogad saņēma ģimene no Kuldīgas – Kristīne un Artis Šimpermaņi. Pašvaldību savienības kolektīvs patiesi priecājās par šo kuplo un jauko ģimeni, kas kopj un uztur latviešu tradīcijas. Sveicam!

Svinīgā pasākuma noslēgumā klātesošos priecēja skaists Raimonda Paula un Dināras Rudānes koncerts.

Apbalvošanas ceremoniju būs iespēja noklausīties arī Latvijas Radio ēterā 18. novembrī plkst. 16:05.