Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS diskusija par Ekonomikas ministrijas administrētajām ES programmām

LPS Uzņēmējdarbības atbalsta tīkla ietvaros sadarbībā ar Ekonomikas ministriju, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) un Centrālo finanšu un līgumu aģentūru (CFLA) 8. februārī Pašvaldību savienībā notika diskusija par Ekonomikas ministrijas (EM) pārraudzībā esošajām Eiropas Savienības fondu atbalsta programmām un to nosacījumiem.

Diskusijā, ko vadīja LPS padomniece uzņēmējdarbības jautājumos Andra Feldmane, piedalījās EM Nozaru politikas departamenta direktors Gatis Silovs, Atjaunojamo energoresursu un energoefektivitātes departamenta ES fondu nodaļas vecākā eksperte Līva Immermane, Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamenta direktora vietniece Eiropas Savienības fondu jautājumos Ilze Eberharde, LIAA Tehnoloģiju departamenta Zinātnes komercializācijas nodaļas vadītājs Reinis Lasmanis, Jūrmalas Biznesa inkubatora vadītājs Rihards Zariņš un CFLA Uzņēmējdarbības un inovāciju departamenta direktore Marina Vorobjova-Vaišļa.

Diskusijā tika runāts par šādām ES fondu programmām:

- Ekonomikas ministrijas blokā par apmācību programmu komersantiem, enerģētiku (centralizēto siltumapgādi un energoefektivitāti (SAM 4.3.1.) un rūpnieciskās ražošanas ēku energoefektivitāti (SAM 4.1.1.) un EM pārziņā esošās MVK konkurētspējas veicināšanas un inovāciju atbalsta programmām;

- Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras blokā par inovācijas vaučeru atbalsta programmu, jaunuzņēmumu atbalsta programmu(start-up), tehnoloģiju pārneses iespēju no reģionālajām augstskolām un biznesa inkubatoru atbalstu;

- Centrālās finanšu un līgumu aģentūras blokā par ES fondu iespējām uzņēmējiem.

Andra Feldmane,

LPS padomniece uzņēmējdarbības jautājumos

Pieaugušo izglītība
Informācija par specifiskajiem atbalsta mērķiem uzņēmumu energoefektivitātes paaugstināšanai
Atbalsts uzņēmējdarbībai Inovācijas un MVK konkurētspēja
LIAA atbalsts inovācijām
ES fondi - iespējas uzņēmējiem un aktualitātes