Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Sveicam Latvijas Pašvaldību mācību centru gadsimta ceturkšņa jubilejā!

Pirms 25 gadiem (1993. gada 18. martā) tika izveidots Latvijas Pašvaldību mācību centrs (LPMC) – izglītības iestāde profesionālās pilnveides un profesionālās tālākizglītības programmu īstenošanai. To dibināja vairākas pašvaldības – Alūksnes, Bauskas, Ērgļu, Inčukalna, Jaunpils, Krustpils, Madonas, Ogres, Pāvilostas, Strenču un Talsu novada, Jūrmalas, Liepājas, Rīgas, Valmieras un Ventspils pilsētas –, akciju sabiedrība “Latvijas valsts meži” un Latvijas Pašvaldību savienība.

LPMC piedāvā izglītošanās iespējas pašvaldību darbiniekiem, deputātiem, valsts pārvaldes darbiniekiem, kā arī citām personām, kuras vēlas papildināt savu izglītību un apgūt profesionālās iemaņas LPMC – 252 profesijās, kas vajadzīgas darbam pašvaldībās, to iestādēs un uzņēmumos. Izglītības iestādes pastā - vēšanas 25 gados tās vieta un loma pašvaldību un to iestāžu darbinieku vidū nostiprinājusies, jo LPMC tiek domāts par mācību un mācību vides kvalitāti un izglītības pieejamību katram ieinteresētam klausītājam. Latvijas Pašvaldību mācību centram ir sava ēka Rīgā, Biķernieku ielā 4, ar labiekārtotām mācību telpām, kurās īsteno licencētas un akreditētas izglītības programmas.

Sirsnīgi sveicam LPMC un tā ilggadējo direktori Guntu Liepu mācību centra 25 gadu jubilejā!

Latvijas Pašvaldību savienības kolektīvs