Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference par finansiālu atbalstu remigrantu saimnieciskās darbības idejām

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību (LPS) organizēja videokonferenci, lai atbildētu uz interesentu jautājumiem par iespēju saņemt finansiālu atbalstu remigrantu saimnieciskās darbības idejām.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) īstenotā pilotprojekta "Reģionālais remigrācijas koordinators" ietvaros ir pieejams finansiāls atbalsts remigrantu saimnieciskās darbības īstenošanai un attīstībai vai uzsākšanai.

Tā kopējais apmērs katrā plānošanas reģionā 2018. gadā ir 36 000 eiro, savukārt maksimālais vienam projektam – 9 000 eiro. To nosaka Ministru kabineta 2018. gada 7. augusta noteikumi Nr. 496 “Remigrācijas atbalsta pasākuma īstenošanas, novērtēšanas un finansēšanas kārtība”,

kas stājās spēkā 2018.gada 15.augustā.

Pieteikums līdz 2018. gada 25. septembrim* jāiesniedz tajā plānošanas reģionā, kurā remigrants veic vai plāno uzsākt saimniecisko darbību.

(*Rīgas reģionā – līdz 1. oktobrim.)

Aicinām rūpīgi iepazīties ar konkursa nosacījumiem katrā reģionā!

Informācija iegūta no www.paps.lv.

Videokonferences ieraksts pieejams šeit.

Sekojiet līdzi arī Facebook šeit; šeit un šeit.

 

 

Finansiāls atbalsts remigrantu saimnieciskās darbības idejām