Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Iekšējo ūdeņu datubāzes projekta prezentācija

Norises datums: 14. decembris

Norises laiks: plkst. 10–11

Norises vieta: LPS ēka, Rīga, Mazā Pils iela 1, 4. stāva zāle

Projekta īstenošanas rezultātā Zemkopības ministrijas pārraudzībā esošā LZIKIS sistēma ir papildināta ar iekšējo ūdeņu sadaļu (moduli). Pašvaldībām ir radīta iespēja vienotā datubāzē ievadīt un izmantot informāciju par zvejas darbībām Latvijas iekšējos ūdeņos, tai skaitā par izsniegtajām licencēm komercdarbībai zvejniecībā, rūpnieciskās zvejas tiesību nomas līgumiem, protokoliem, kā arī par izsniegtajām zvejas licencēm un nozvejas žurnāliem. Paredzēts, ka LZIKIS ietvertā informācija jebkurā laikā ir pieejama gan pašvaldībām un to pilnvarotajām personām, gan Valsts vides dienestam, kas ir kompetentā iestāde zivju resursu aizsardzībā.

Zemkopības ministrija informēja, ka 2019. gada janvārī izsūtīs informāciju visām pašvaldībām par iespējām piekļūt sistēmas testa videi un uzsākt iepazīšanos un testēšanu. Ja vajadzēs, testēšanas laikā organizēsim atkārtotu tiešraidi, lai sniegtu skaidrojumus par iesūtītajiem praktiskajiem jautājumiem un situācijām darbā ar sistēmu.

Tiešraides videoierakstu ir iespēja skatīties LPS vietnes www.lps.lv sadaļā “Tiešraides, videoarhīvs - Videoarhīvs” vai klišķinot šeit.

ZM prezentācija