Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Videokonference par e-paraksta izmantošanu

Norises datums: 15. februāris

Norises laiks: plkst. 10

Norises vieta: LPS ēka, Rīga, Mazā Pils iela 1, 4. stāva zāle

 

Kā zināms, šogad e-paraksta izmantošana ir kļuvusi vēl plašāka, jo ir atcelta maksa par elektroniskā paraksta laika zīmogiem. Līdz ar to gan iestādes, gan iedzīvotāji ir ieguvuši iespēju ikdienā plašāk izmantot e-parakstu. E-paraksts Latvijā darbojas pietiekami ilgu laiku, it kā jau vajadzētu būt gan pieredzei, gan zināšanām, kā to pareizi izmantot, tomēr vēl aizvien ir situācijas, kad cilvēki nezina, ko iesākt ar saņemto edoc konteineru, kur un kā pārbaudīt paraksta derīgumu, kā no konteinera eksportēt dokumentu, kā pareizi parakstīt dokumentu, lai neveidotos konteiners konteinerā, utt.

Šie un vēl citi piemēri tiks apskatīti videokonferencē, ko organizē Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) sadarbībā ar Latvijas Valsts radio un televīzijas centru (LVRTC), par elektroniskā paraksta praktiskās izmantošanas pieredzi.

Videokonference notiks šā gada 15. februārī no plkst. 10.00 līdz 12.00 LPS 4. stāva zālē, un to varēs skatīties LPS vietnes sadaļā “Tiešraide, videoarhīvs – Tiešraide” vai, atverot šo saiti: https://www.lps.lv/lv/tiesraides-videoarhivs/tiesraide/.

Tiem, kas vēlas videokonferencē piedalīties klātienē, lūgums iepriekš to paziņot, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi guntars.krasovskis@lps.lv.

Lūgums visiem: lai videotiešraide būtu saistošāka un noderīgāka, iesūtiet, lūdzu, savus jautājumus vai situāciju piemērus, par kuriem LVRTC speciālisti varētu sagatavot profesionālu viedokli.

Lūgums tos iesūtīt elektroniski līdz 11. februārim e-pastā: guntars.krasovskis@lps.lv.

eParaksts - Tā izmantošanas pieredze