Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Saruna tiešraidē par pakalpojumu vides pilnveidi

Norises datums: 21. maijs

Norises laiks: plkst. 13

Norises vieta: LPS ēka, Rīga, Mazā Pils iela 1, 4. stāva zāle

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM) aicina pašvaldības uz sarunu tiešraidē par pakalpojumu vides pilnveidi.

Sarunas gaitā:

  1. VARAM iepazīstinās ar nākotnes principiem un virzieniem publisko pakalpojumu un to vides pilnveidei.
  2. Diskusija ar LPS un pašvaldībām par būtiskākajām vajadzībām, problēmām un iespējām pakalpojumu vides pilnveidei. Sarunas laikā aicināsim pašvaldības elektroniski iesūtīt 3 būtiskākās problēmas/izaicinājumus un 3 būtiskākās iespējas publisko pakalpojumu vides uzlabošanai.

Tiešraide notiks šā gada 21. maijā plkst. 13, un to būs iespēja vērot LPS vietnes www.lps.lv sadaļā “Tiešraides, videoarhīvs – Tiešraide”.

Tiešraides sarunā aicinām piedalīties arī klātienē LPS telpās Rīgā, Mazajā Pils ielā 1. Lūdzam pieteikties dalībai klātienē, informāciju par dalībniekiem sūtot e-pastā: guntars.krasovskis@lps.lv.

Tiešraide būs noderīga tiem pašvaldību speciālistiem, kas jūsu pašvaldībā atbild vai pārzina pakalpojumu struktūru, uzbūvi vai tā saucamos biznesa procesus, tie, kas plāno un pēta, kā optimizēt, un/vai izvērtē elektronizācijas iespējas u.tml. Šoreiz mazāk pievērsīsimies pakalpojumu tehniskajam darbam – aprakstīšanai un tehniskiem risinājumiem –, bet vairāk runāsim par pārvaldību, pilnveidošanu un attīstības jautājumiem.

Ierosmei pielikumā pievienojam dažus slaidus no topošās tiešraides sarunas: iespējams, tie jums palīdzēs nosaukt būtiskākās problēmas, kas traucē uzlabot pakalpojumus, un radīsies priekšlikumi, kā pilnveidot pakalpojumu vidi kopumā. Ja tādi ir, lūgums tos pirms tiešraides sarunas iesūtīt e-pastā: guntars.krasovskis@lps.lv.

VARAM - Valsts pārvaldes pakalpojumu pilnveide