Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS Valdes sēde 7. oktobrī (2019)

7. oktobrī norisinājās Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) Valdes sēde, kurā LPS priekšsēdis Gints Kaminskis, vecākais padomnieks Māris Pūķis un padomniece juridiskajos jautājumos Kristīne Kinča informēja par LPS Domes 16. septembra lēmuma “Par uzdevumiem LPS Valdei saistībā ar administratīvi teritoriālās reformas turpināšanu” izpildi. Pašvaldību savienība saskaņā ar šo Domes lēmumu nosūtījusi Valsts kontrolei (VK) un Iepirkumu uzraudzības birojam (IUB) vēstuli "Par iepirkumu atbilstību likumam un rīcību ar budžeta līdzekļiem", kurā aicina izvērtēt Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) ar reformas veikšanu saistīto pētījumu (ekonomģeogrāfu un citu) un informatīvās kampaņas (audiovizuālos) iepirkumu lietderību un samērīgumu. Plašāk par šo vēstuli šeit. Saņemtajā Valsts kontroles atbildē norādīts, ka minētā informācija palīdzēs organizēt VK revīziju darbu un ka ir sazinājusies ar IUB.

LPS priekšsēdis klātesošos pašvaldību domju priekšsēdētājus informēja arī par Ministru kabineta un Latvijas Pašvaldību savienības 2020. gada vienošanās un domstarpību protokola projektu. Par to plašāk šeit.

Jana Bunkus,

LPS Komunikācijas nodaļas vadītāja,

padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos