Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Tiešsaistes prezentācija “E-indekss 2021”

11. maijā Latvijas Pašvaldību savienība sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM) piedāvāja tiešsaites semināru “E-indekss 2021”, lai informētu pašvaldības par izmaiņām un jaunumiem, kas ieviesti šā gada E-indeksa aptaujā.

Kā zināms, E-indekss sniedz faktos balstītu novērtējumu, cik aktīvi un atbilstoši iestādes un pašvaldības pielieto mūsdienu informācijas un komunikācijas tehnoloģijas un darbības prakses, lai pilnveidotu sniegto pakalpojumu kvalitāti un pieejamību iedzīvotājiem un uzņēmējiem, kā arī organizāciju darbības efektivitāti un draudzīgumu videi.

Jau vairākus gadus aptaujās piedalās arī pašvaldības, un šis gads nebūs izņēmums.

Seminārā VARAM un aptaujas organizatori sniedza pārskatu par aptaujā iekļautajiem jautājumiem un informēja par darba uzsākšanas kārtību, proti, pašvaldībās vēlams organizēt darbinieku grupu, kas sagatavos atbildes un reģistrēs tās aptaujas sistēmā ARKA. Lai šis darbs veiktos raitāk, vēlams noteikt vienu galveno – atbildīgo kontaktpersonu, kura būs atbildīga par procesu kopumā. Šīs kontaktpersonas dati (vārds, uzvārds, telefons, e-pasts) jānosūta VARAM.

Aptaujai atvēlētais laiks ir līdz Līgosvētkiem, bet jūnija otrajā nedēļā tiks organizēts vēl viens informatīvais seminārs par jaunu specifisku aptaujas sadaļu “Pakalpojumu organizācija”. Par to informācija tiks nosūtīta papildus.

11. maija semināra videoieraksts pieejams LPS vietnes www.lps.lv sadaļā “Tiešraides, videoarhīvs – Videoarhīvs” vai šeit.

Guntars Krasovskis,

LPS padomnieks informācijas tehnoloģiju jautājumos

 

Pašvaldību E-indekss