Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS organizē semināru “Vadītāja loma un resursi pārmaiņu laikā”

Latvijas Pašvaldību savienība 30. septembrī un 1. oktobrī Sigulldā organizē semināru pašvaldību sociālo dienestu vadītājiem un vadošajiem speciālistiem “Vadītāja loma un resursi pārmaiņu laikā”.

Semināra mērķis ir stiprināt vadītāju kompetenci pārmaiņu laikā, lai tās nestu pozitīvas izmaiņas sociālajā darbā un sociālās jomas darbinieku darba vidē Latvijā. Seminārā plānots sniegt dalībniekiem metodes un stratēģijas dienesta vadīšanai īpaši izaicinošajā pārmaiņu kontekstā, strādāt ar gadījumu analīzi un kopīgu risinājumu meklēšanu, nodrošināt savstarpēji atbalstošu vidi paša vadītāja izdegšanas risku mazināšanai.

Seminārs norisināsies klātienē, tāpēc dalība pasākumā ir iespējama tikai ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina vakcināciju vai pēdējā pusgada laikā pārslimotu Covid-19

Reģistrēties pasākumam var līdz 24. septembrim. Reģistrācijas anketa ŠEIT.

Vietu skaits dalībai seminārā ir ierobežots – ja interesentu skaits pārsniegs maksimāli iespējamo dalībnieku skaitu (25 personas), tiks apsvērta iespēja rīkot papildu semināru. Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu, aicinām deleģēt dalībai seminārā ne vairāk kā vienu pārstāvi (sociālā dienesta vadītāju vai vadošo speciālistu) no pašvaldības. 

Seminārs tiek organizēts LPS īstenotajā projektā “Cienīgs darbs sociālās jomas darbiniekiem Latvijā”. Tas tiek īstenots ar Norvēģijas finanšu instrumenta 2014–2021 programmas “Sociālais dialogs – cienīgs darbs” finansiālu atbalstu.

Papildu informācijai sazinieties ar projekta vadītāju Ligitu Pudžu (mobilais tālrunis 29297364, e-pasts ligita.pudza@lps.lv).

Semināra darba kārtība