Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldības aicinātas pieteikt kandidātus neformālās izglītības ceļojošajai balvai “Saules laiva”

Izglītības un zinātnes ministrija ir izsludinājusi 2021. gada pretendentu pieteikšanos pieaugušo neformālās izglītības ceļojošajai balvai “Saules laiva” un aicina arī pašvaldības nominēt savus kandidātus apbalvojumam.

Balvu ik gadu piešķir par labākajiem pieaugušo izglītotājiem, un pieteikties balvai ir aicinātas izglītības iestādes un organizācijas, kas darbojas neformālās pieaugušo izglītības jomā, nodrošinot nemainīgi kvalitatīvu mācību procesu un veicinot pieaugušo neformālās izglītības attīstību Latvijā.

Pieteikumus var iesniegt pašvaldības domes priekšsēdētājs, pašvaldības izglītības pārvaldes vadītājs un pieaugušo neformālās izglītības iestādes vadītājs (par savu vai citu pieaugušo izglītības iestādi). Balvas pretendentu var izvirzīt arī mācību dalībnieki, kas papildinājuši savas prasmes kādā neformālās izglītības programmā un vēlas izcelt augstvērtīgu pasniedzēju un izglītības iestādes darbu. Ja balvas pretendentu izvirza izglītības saņēmēji, ierosinājums jāparaksta vismaz desmit attiecīgās mācību grupas sastāvā reģistrētiem cilvēkiem.

Ar ministrijas pieaugušo neformālās izglītības ceļojošās balvas nolikumu var iepazīties ministrijas lapā, bet pieteikuma anketa lejupielādēšanai ir atrodama ŠEIT.

Pieaugušo izglītības balvas pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2021. gada 1. novembris.