Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Izsludināta pretendentu pieteikšana Gada balvai sociālajā darbā

Labklājības ministrija izsludinājusi pretendentu pieteikšanu konkursam „Gada balva sociālajā darbā 2021”, kura mērķis ir apzināt aktīvos un godprātīgos sociālos darbiniekus. Sociālos darbiniekus apbalvojumam var pieteikt no 18.oktobra līdz 22.novembrim.

Pretendenti var tikt izvirzīti apbalvošanai šādās nominācijās:

1)           “Labākais sociālais darbinieks sociālajā dienestā 2021”;

2)           “Labākais sociālais darbinieks sociālajā pakalpojumā publiskajā sektorā 2021”;

3)           “Labākais sociālais darbinieks nevalstiskajā un privātajā sektorā 2021”;

4)           “Labākais vadītājs sociālā darba jomā 2021”.

 

Papildus ir izveidota nominācija “Žūrijas speciālā balva sociālajā darbā 2021”, kurai pretendentus, kuri snieguši būtisku ieguldīju sociālā darba attīstībā Latvijā, izvirzīs un novērtēs konkursa žūrijas komisijas locekļi.

Apbalvojumam ikviens aicināts pieteikt tos sociālos darbiniekus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas sociālā darba praksē (sociālajos dienestos, to struktūrvienībās, ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijās, nevalstiskajās organizācijās u.c. sociālo pakalpojumu sniedzēju institūcijās, kā arī citās institūcijās, kur tiek nodrošināts sociālā darba pakalpojums), sniedz profesionālu atbalstu iedzīvotājiem dažādu sociālo problēmu risināšanā un novēršanā; pagodināt visprofesionālākos un atsaucīgākos sociālos darbiniekus; popularizēt un veicināt sociālā darba attīstību, profesijas prestižu un labo praksi.

Pieteikumus var iesniegt pašvaldības, valsts un pašvaldību iestādes, valsts un pašvaldības kapitālsabiedrības, komersanti, plānošanas reģioni, profesionālās organizācijas, biedrības un nodibinājumi.

Konkursu LM īsteno sadarbībā ar Latvijas sociālo darbinieku biedrību, Latvijas Pašvaldību savienību, Latvijas Pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienību un Latvijas Profesionālo sociālā darba speciālistu asociāciju, kuru pārstāvji strādās žūrijā, lai vērtētu iesniegtās anketas un piešķirtu atbilstošus titulus. Konkursa uzvarētāju apbalvošanu plānots organizēt 2022. gada martā.

Ar detalizētāku Konkursa norises kārtību var iepazīties:    https://www.lm.gov.lv/lv/izsludinatais-konkurss