Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aicinām uz konferenci "Agrīns preventīvs atbalsts Latvijas bērnu attīstībai - atbildīga valsts politika"

Rīgā, 12.novembrī, norisināsies starptautiska konference " Agrīns preventīvs atbalsts Latvijas bērnu attīstībai - atbildīga valsts politika", kurā jomas eksperti dalīsie spieredzē par bērna arrīstības atbalsta veidošanu un ko Latvija var no šīs pieredzes mācīties.

Konferenci foruma “Laimīgi bērni” ietvaros rīko Pārresoru koordinācijas centrs  sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību, Latvijas Bērnu labklājības tīklu un Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu.

Pasākumā, kas notiks tiešsaistē, pieredzē dalīsies starptautiski eksperti no vairākām pasaules valstīm, kas dalīsies ar savu pieredzi, labo praksi  un zināšanām, kā arī Latvijas speciālisti, praktiķi un politikas veidotāji.
Mēs  esam pārliecināti, ka tieši bērni ir mūsu valsts nākotne.  Nākotne, kurā mums ir jāiegulda, palīdzot attīstīt bērnu izaugsmes potenciālu. Latvijā jāizveido un jānostiprina vienota starpnozariska bērnu agrīnā preventīvā atbalsta pakalpojumu sistēma. Ir nepieciešama dažādās nozares vienoti koordinējoša Latvijas visu bērnu agrīnā preventīvā atbalsta sistēma ar integrētu rīcībpolitiku. 

Konferences darba valodas būs latviešu un angļu valoda. Tiks nodrošināts tulkojums uz latviešu valodu. Pēc katras sesijas - jautājumu un atbilžu daļa. Konferences materiāli ierakstu veidā būs pieejami pēc konferences.

Jautājumiem par konferenci sazināties ar Gunti Rozenbergu: guntis.rozenbergs@pkc.mk.gov.lv, tālruņa nr.: 67082813.