Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Sveicam Ingu Bērziņu ar Atzinības krusta saņemšanu!

Kuldīgas novada pašvaldības ilggadējā vadītāja, Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) valdes locekle un Izglītības un kultūras komitejas vadītāja  Inga Bērziņa valsts svētku priekšvakarā ir saņēmusi vienu no augstākajiem valsts apbalvojumiem - Atzinības krustu, kā arī iecelta par Atzinības krusta lielvirsnieci.

LPS priekšsēdis Gints Kaminskis: "Pašvaldības vadītājam ir jābūt ne tikai sava novada patriotam, bet arī savas valsts patriotam. Valsti veido pašvaldības, un to attīstība nozīmē arī visas valsts izaugsmi un mūsu iedzīvotāju labklājību. Daudzus gadus strādājot Kuldīgas novada priekšsēdētājas amatā, ir izveidota spēcīga un attīstīta pašvaldība. Ne mazāk svarīgs, protams, ir arī iedzīvotāju vērtējums par pašvaldības vadītāja darbu, jo tieši iedzīvotāji vislabāk redz un novērtē padarīto. Šis augstais apbalvojums apliecina, ka ieguldītais darbs novada izaugsmē un stiprināšanā nav bijis veltīgs."

Ar augstākajiem Latvijas valsts apbalvojumiem apbalvoti cilvēki, kuri izcili kalpojuši Latvijas valstij un tautai un kuru pašaizliedzīgais, profesionālais un sabiedriskais darbs, pilsoniskais veikums ir pelnījis augstāko valsts atzinību. Katra atsevišķais darbs un ieguldījums ir vienlīdz izcili vērtējams un cildināms.

LPS sveic Ingu Bērziņu ar augsto apbalvojumu!