Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS priekšsēža apsveikums Latvijas Republikas neatkarības pasludināšanas gadadienā.

LPS priekšsēža apsveikums Latvijas Republikas neatkarības pasludināšanas gadadienā.

Sveicu Jūs valsts neatkarības pasludināšanas 103.gadadienā!

Ciemi, pagasti, novadi un pilsētas - katra no šīm vienībām ir atšķirīga un unikāla, kopā veidojot mūsu Latviju - vienīgo un neatkārtojamo. Pašvaldības Latvijā pastāvēja arī laikā, kad tika proklamēta Latvijas Republika un tām vienmēr ir bijusi nozīmīga loma gan iedzīvotāju dzīvē, gan valsts politikas veidošanā. Pašvaldības vadībai, tās priekšsēdētājam, ir trīskārša atbildība: par savu iedzīvotāju labklājību, par sava novada teritorijas attīstību un par valsts kopējo izaugsmi, jo pašvaldības - tā ir mūsu valsts Latvija.

Lai pašvaldība uzplauktu, visiem jābūt savas teritorijas un savas valsts patriotam, neatkarīgi no tā, cik ilga ir pieredze savā amatā. Novēlu ikvienam  saglabāt patriotismu un mīlestību pret savu novadu, savu pilsētu un savu valsti arī turpmāk, lai ikviens mūsu valsts iedzīvotājs, zinātu, ka ir uz ko paļauties, justos svarīgs un vajadzīgs savai pašvaldībai!

Latvijas Pašvaldību savienības vārdā

Gints Kaminskis