Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aicinām pieteikties konkursā "Latvijas labākais tirgotājs 2021"

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) aicina pieteikties tradicionālajā konkursā "Latvijas labākais tirgotājs 2021", kas tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas Tirgotāju asociāciju. 

Konkursa mērķis ir veicināt pircēju un apmeklētāju apkalpošanas standartu un kultūras uzlabošanu uzņēmumā, vienlaikus paaugstinot tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu nozares uzņēmēju piedāvātā servisa kvalitāti, - motivējot apkalpojošā personāla individuālo ieguldījumu.

Anketu var iesniegt klātienē Latvijas Tirgotāju asociācijā, sūtot pa pastu uz adresi Bruņinieku iela 12-9, Rīga, LV – 1001, vai iesniedzot elektroniski, sūtot uz e-pastu info@lta.lv.

Papildus elektroniskā formātā jāiesniedz uzņēmuma logo, publicitātes foto un cita aktuāla informācija, ko paredzēts izvietot žurnālā "Latvijas Tirgotājs", asociācijas un sadarbības partneru mājaslapās, sociālo tīklu kontos un masu medijos.

Svinīga balvu un goda rakstu pasniegšana norisināsies 2022. gada jūnijā, par pasākuma norisi un dalību pasākumā Jūs informēsim  pēc konkursa noslēguma, kas plānots 2022. martā.
 

Pieteikuma anketa
Konkursa nolikums