Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS organizē diskusiju par ekonomikas digitalizāciju

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) 4. februārī rīkoja tiešsaistes diskusiju par jautājumiem saistībā ar ekonomikas digitalizāciju, kas definēts kā caurvijošs elements attiecībā uz visām nozarēm, īpaši tādās jomās kā inovācijas, izglītība, veselības aprūpe, darba tirgus, infrastruktūra, reģionālā attīstība, drošība, vide un enerģētika.

Digitālās transformācijas mērķi ir Ekonomikas ministrijas un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas atbildības joma, tāpēc šajā diskusijā kopā ar abām ministrijām runāsim par pieejamo finansējumu, galvenajiem ministriju atbalsta virzieniem un programmām.

Tāpat sarunā ar atbildīgajām ministrijām diskutēsim par sadarbību ar pašvaldībām un nākamajām aktivitātēm, lai iedzīvotāji kļūtu par pilnvērtīgiem digitālās ekonomikas dalībniekiem, veicinātu iespējas komersantiem izmantot digitālos risinājumus un publiskajai pārvaldei sniegt atbilstošus digitālos pakalpojumus.

Tikšanās ieraksts pieejams sadaļā "Tiešraide, Videoarhīvs - Videoarhīvs" vai LPS YouTube kontā.

Papildu informācijai par diskusiju aicinām sazināties ar Latvijas Pašvaldību savienības padomnieci uzņēmējdarbības jautājumos Andru Feldmani: andra.feldmane@lps.lv.

2.1 “Valsts pārvaldes, t.sk. pašvaldību digitālā transformācija»
ATBALSTA INICIATĪVAS 2021+ digitālai transformācijai