Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aicinām uz diskusiju par reģionālo biznesa inkubatoru un radošo industriju inkubatoru tīklu attīstību

Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) 18.maijā kopīgi ar Ekonomikas ministriju (EM) organizē darba diskusiju par reģionālo biznesa inkubatoru un radošo industriju inkubatoru tīklu attīstību pēc 2023.gada.

Diskusija sāksies plkst.14, un tā notiks klātienē, LPS ēkā Rīgā, Mazajā Pils ielā 1, kā arī būs iespēja pieslēgties attālināti, MS Teams platformā.

Līdz 2023.gada 31.decembrim darbojas LIAA programma  "Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators", kur aktivitāšu īstenošana notiek atbilstoši 2016.gada oktobrī noslēgtam līgumam ar Centrālo un finanšu līguma aģentūru, un programma ietver gan pirmsinkubācijas un inkubācijas atbalstu gala labuma guvējiem.

Vienlaicīgi EM izstrādātā 1.2.3.1. pasākumā  "Atbalsts inovatīvas uzņēmējdarbības attīstībai" īstenošanas noteikumi paredz, ka jaunā periodā no 2021.-2027. gadam tiek plānots saglabāt līdzšinējo pieeju attiecībā uz reģionālo inkubatoru pārklājumu, kas rada bažas dažās pašvaldībās, jo š.g. 23.februārī LPS iesniedza EM apkopotu pašvaldību informāciju par reģionālo biznesa inkubatoru (RBI) un radošo industriju inkubatoru attīstības  iespējam pašvaldībās un aicināja EM paplašināt reģionālo biznesa inkubatora un radošo industriju inkubatoru tīklu.