Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

LPS aicina pašvaldības iepazīties ar Rīgas domes sagatavoto IKT projektu

22.jūlijā Rīgas domes Digitālās aģentūra (RDA) prezentēja IKT projektu par vienoto pašvaldību IKT platformu visām pašvaldībām.

RDA ir sagatavojusi projekta pieteikumu finansējuma piesaistei Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna 2. komponentes "Digitālā transformācija" 2.1. reformu un investīciju virziena "Valsts pārvaldes, t. sk. pašvaldību digitālā transformācija" ietvaros, lai turpinātu un paplašinātu iepriekšējā ERAF periodā sāktā IKT projekta uzdevumus pašvaldību koplietošanas platformas izveidošanā.

Projektā liela nozīme ir partnerībai ar citām pašvaldībām un platformas rīku izmantošanā visās pašvaldībās. Līdz ar to ir būtiski zināt gan dalības nosacījumus, gan projekta nodevumu izmantošanas iespējas, lai nevajadzētu lieki censties savā pašvaldībā veidot dublējošus IT risinājumus.

Pašvaldības, kura sir ieinteresētas iesaistīties projekta realizācijā, ir aicinātas sazināties ar RDA vadību, kontaktinformācija ir pievienotajā prezentācijā.

Sanāksmes video ieraksts pieejams sadaļā "Tiešraides, videoarhīvs - Videoarhīvs" vai LPS YouTube kanālā

Pašvaldību vienotās IKT platformas attīstība