Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pašvaldības videokonferencē dalīsies pieredzē par atbalsta sniegšanu mājsaimniecībām

Sagaidot jauno apkures sezonu, kas pašvaldībām būs izaicinājumu pilna, tostarp arī atbalsta administrēšanā iedzīvotājiem, Latvijas Pašvaldību savienība (LPS) ceturtdien, 22.septembrī, rīko videokonferenci, kurā pašvaldības dalīsies savā pieredzē par energoresursu cenu ietekmes mazināšanas atbalsta pasākumu mājsaimniecībām praktiskajiem aspektiem.

Videokonferences mērķis ir dalīties ar pašvaldību pieredzi, plānojot atbalsta mājsaimniecībām nodrošināšanu (malka, granulas, briketes, elektroenerģija apkurei), kā arī uzdot neskaidros jautājumus un diskutēt par iespējamiem risinājumiem. Videokonferencē aicināti piedalīties Ekonomikas ministrijas (EM), Labklājības ministrijas (LM) un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM), Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB), kā arī SIA ZZ Dats pārstāvji.

Darba kārtība (var tikt precizēta):
1.    Pašvaldību pieredze, plānojot atbalsta mājsaimniecībām nodrošināšanu (Ventspils valstspilsēta, Tukuma novads);
2.    Kārtība, kādā siltumuzņēmumi piesakās atbalstam (Būvniecības valsts kontroles birojs);
3.    Jautājumi un atbildes (EM, LM, VARAM, SIA ZZ Dats, BVKB).

Ņemot vērā, ka plānots informēt un diskutēt par praktiskiem jautājumiem saistībā ar atbalsta administrēšanu, LPS aicina piedalīties pašvaldību pārstāvjus un speciālistus, kuriem tiks deleģēta atbalsta administrēšanas organizēšana un nodrošināšana. 

Video ieraksts skatāms LPS mājaslapā www.lps.lv sadaļā “Tiešraides, Videoarhīvs - Videoarhīvs” vai  šeit 

Energoresursu atbalsta informācijas sistēma
Energoresursu atbalsta administrēšana Tukuma novadā