Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Jūrtakas interesentu tikšanās Apšuciemā

2017. gadā, apvienojoties astoņiem partneriem – LLTA “Lauku ceļotājs”, Kurzemes plānošanas reģionam, Vidzemes Tūrisma asociācijai, Carnikavas, Saulkrastu un Salacgrīvas novadu pašvaldībām, kā arī Igaunijas Lauku tūrisma organizācijai un Rietumigaunijas tūrisma asociācijai, tika uzsākts Igaunijas – Latvijas programmas atbalstīts projekts “Pārgājienu maršruts gar Baltijas jūru Latvijā un Igaunijā”. Projekta mērķis – izveidot 1200 km garu pārgājienu maršrutu, kas iekļausies Eiropas garās distances maršrutā E9.

Aizvadītā gada laikā kopīgiem spēkiem ir paveikts liels darbs un saņemta arī plaša sabiedrības interese un atsaucība. 14. februārī Apšuciemā, "Hotel Arkadia SPA", tiek aicināti Jūrtakas draugi – pašvaldības, tūrisma speciālisti, uzņēmēji un nevalstisko organizāciju pārstāvji, lai uzzinātu par līdz šim paveikto un plānoto maršruta izveidē, kā arī dalītos domās un idejās par maršruta tālāko attīstību.

DARBA KĀRTĪBA:

9:30–10:00 - Reģistrācija un rīta kafija

10:00–13:00 - Kājāmgājēju maršruta trasējums, secinājumi un atklājumi - apsekojumos 2017. gada jūnijā – septembrī (Juris Smaļinskis, LLTA “Lauku ceļotājs”);

Jūrtakas mārketinga materiāli (Asnāte Ziemele, LLTA “Lauku ceļotājs”)

Maršruta marķēšana un plānotā infrastruktūra 2018. gadā (Aiga Petkēvica, Kurzemes plānošanas reģions)

Diskusija.

Tikšanos organizē Kurzemes plānošanas reģions sadarbībā ar Latvijas lauku tūrisma asociāciju “Lauku ceļotājs”, dalība ir bez maksas.

Pieteikšanās līdz 12. februārim, aizpildot pieteikšanās formu šeit.

Sīkāka informācija – Aiga Petkēvica (29483674; aiga.petkevica@kurzemesregions.lv).

Uz tikšanos piekrastē!