Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Diženi turēties!

6. decembrī ar košu atklāšanas pasākumu klajā nāca grāmata “100 stāsti par Grobiņas novadu”, kuras autori ir Kristīne Pastore un Andžils Remess. Tā ir grāmata ar simts stāstiem par Grobiņas vēsturi, spilgtākajiem notikumiem un cilvēkiem, kas papildināti ar izteiksmīgām ilustrācijām. Grāmatas noslēgumā iekļauts arī sveiciens no Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēža Ginta Kaminska: “…Simt gadu Latvijai, tikai nedaudz vairāk nekā simt novadu mūsu valstī, un simt stāstu šajā grāmatā par Grobiņas novadu. Arī katrs no šiem stāstiem dod mums spēku dzīvot, rosīties un darboties, lai “netrūkst maizes arājam(i), ne ūdeņa avotam”…”

Savā uzrunā LPS priekšsēdis arī atsauc atmiņā 1990. gada 21. aprīli, kad “Daugavas” stadionā Rīgā sapulcējās toreizējie tautas vēlētie pilsētu un ciemu deputāti no visas Latvijas, lai savā un savu vēlētāju vārdā apliecinātu gribu atjaunot neatkarīgu Latvijas valsti. Šo cilvēku vidū bija arī deputāti no Grobiņas novada, par ko viņiem paldies no mums visiem.

Skatoties nākotnē, G. Kaminskis Grobiņas novadam vēl diženi turēties!