Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aizkrauklē gatavojas “Uzņēmēju dienām 2019”

Šogad Aizkraukles “Uzņēmēju dienas 2019” ilgs no 13. līdz 17. martam un piedāvās plaša spektra pasākumus topošajiem un esošajiem uzņēmējiem, skolēniem un interesentiem.

Gandrīz nedēļas garumā “Uzņēmēju dienu” apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja smelties zināšanas, apmeklējot dažādas bezmaksas apmācības, efektīvas pārmaiņu vadības un karjeras un izaugsmes dienas pasākumus, iepazīt un iegādāties mājražotāju, amatnieku un uzņēmēju produkciju, piedalīties loterijās, konkursos, degustācijās. Noslēdzot nedēļu, varēs piedalīties tūrisma dienā un izzināt tūristiem un apmeklētājiem pievilcīgākās Aizkraukles novada vietas. Dalība visos pasākumos ir bez maksas.

Aizkrauklē notiekošo “Uzņēmēju dienu” mērķis ir iepazīstināt iedzīvotājus ar uzņēmēju un amatnieku ražoto produkciju un sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī veicināt informācijas, kontaktu apmaiņu un sadarbību uzņēmējdarbībā un tūrisma, izglītības un sabiedrisko aktivitāšu jomā.

13. martā no plkst. 15 aicinām uz “Uzņēmēju dienu 2019” atklāšanu:

• no plkst. 15 līdz 18 – praktiskas apmācības “Saskarsmes un etiķetes prasmju ietekme uz uzņēmuma tēlu”, lektore – trenere Kristīne Sprūdža, pasākuma norises vieta – Aizkraukles pilsētas bibliotēka (Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 3). Reģistrēšanās no 13. februāra;

• no plkst. 18:15  “Uzņēmēju dienu 2019” svinīga atklāšana un informācija par pasākumiem un projekta aktivitātēm, pasākuma norises vieta – laukums pie Aizkraukles novada pašvaldības (Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 1a).

14. martā no plkst. 15 līdz 18 aicinām uz pasākumu “Efektīva pārmaiņu vadība”, lektors – Zuarguss Zarmass (Viesturs Dūle), pasākuma norises vieta – Aizkraukles pilsētas bibliotēka (Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 3). Pasākuma mērķis ir izglītot, kā gudri un pārdomāti īstenot pārmaiņas uzņēmumā. Plānots informēt par to, ko globālie biznesa pētījumi stāsta par pārmaiņu sekmību vai nesekmību, kā izprast, ko var atļauties mainīt, kā arī informēt par pārmaiņu vadības astoņiem soļiem. Reģistrēšanās no 13. februāra.

15. martā no plkst. 10 līdz 15 aicinām uz karjeras un izaugsmes dienu “Atver durvis nākotnei!”, pasākuma norises vieta – Aizkraukles Profesionālā vidusskola (Aizkrauklē, Jaunceltnes ielā 21). Renārs Zeltiņš iedvesmos par pieprasītām prasmēm un mākām mūsdienu tirgū, Jaunatnes starptautiskā aģentūra informēs par zināšanu un pieredzes apgūšanu ārzemēs, Aizkraukles Profesionālās vidusskolas pārstāvji piedāvās doties ekskursijās un iepazīt izglītības iespējas, un būs daudzu citu iestāžu stendu izstāde un prezentācijas, darba intervijas simulācijas, interaktīvi piedāvājumi, radošās darbnīcas. Mērķis – iepazīt tuvāko un tālāko izglītības pakalpojumu sniedzēju piedāvājumu, izvēlēties sev piemērotāko profesionālās izglītības iestādi, uzzināt par uzņēmējdarbības uzsākšanas un atbalsta iespējām, vakancēm un prakses iespējām uzņēmumos. Reģistrēšanās no 13. februāra.

16. martā no plkst. 9 līdz 15 aicinām uz “Izstādi-gadatirgu” Aizkraukles novada Sporta centrā (Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 21). Tajā piedalīsies uzņēmēji, amatnieki, lauksaimnieki, NVO, tūrisma informācijas centri, skolēnu mācību uzņēmumi un pašvaldības no visas Latvijas. Dienas gaitā tiks prezentēta produkcija un pakalpojumi, sniegtas konsultācijas, organizēti konkursi, loterijas, degustācijas un produkcijas tirdzniecība. Būs arī Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu prezentācijas – “Junior Achievment Latvija” skolēnu mācību uzņēmumu reģionālais pasākums “Cits bazārs”. “Izstāde-gadatirgus” ir vieta, kur notiek pieredzes apmaiņa un jaunu kontaktu dibināšana. Pasākuma laikā tiks apbalvoti Aizkraukles novada uzņēmēji, kuriem ir vērā ņemams ieguldījums Aizkraukles novada attīstībā, kā arī atraktīvāko stendu īpašniekus apbalvos ar specbalvām. Orientēties piedāvājumā palīdzēs aktieris, pasākumu vadītājs Normunds.

Aicinām dalībai “Uzņēmēju dienu 2019” pasākumā “Izstāde-gadatirgus” pieteikties mājražotājus, uzņēmējus, amatniekus, lauksaimniekus, NVO, tūrisma informācijas centrus un pašvaldības no visas Latvijas.

Dalība izstādē ir bez maksas.

Lūgums līdz 28. februārim korekti aizpildīt REĢISTRĒŠANĀS ANKETU.

Dalības apstiprinājums desmit dienu laikā tiks nosūtīts uz norādīto e-pasta adresi.

Organizatora kontaktpersona darba dienās no plkst. 9 līdz 17: Ieva Erdmane, tālr. 27717311.

17. martā no plkst. 11 līdz 16:30 aicinām uz tūrisma dienu “Iepazīsti Aizkraukles novadu!”.

Lai izzinātu un popularizētu vietējo tūrisma piedāvājumu, “Uzņēmēju dienu 2019” laikā Aizkraukles novads aicina pilsētas iedzīvotājus un viesus iepazīt dažus novada tūrisma objektus: jūs pārsteigs Senlejas raganas, padomju laika ekspozīcija, brīvdienu mājas “Lejas Bitēni” u.c. Reģistrēšanās no 13. februāra.

Vairāk informācijas: Baiba Kellere, Aizkraukles novada pašvaldības uzņēmējdarbības speciāliste, mob. tālr.: 26227581.

_________________________________________________________________________

Projekts LLI-131 “Uzņēmējdarbības atbalsta sistēmas izveide un pieejamība Zemgalē, Kurzemē un Ziemeļlietuvā”/ ATBALSTS BIZNESAM.

Projekta mērķis: veicināt uzņēmējdarbības attīstību, nodrošinot atbalsta sistēmu un veicinot biznesa ideju dzīvotspēju, koncentrējoties uz biznesa uzsākšanos un pašnodarbinātību, ietverot visas uzņēmējdarbības atbalsta institūcijas.

Projekta vadošais partneris ir Zemgales plānošanas reģions. Tajā darbojas arī Aizkraukles novada pašvaldība un Kurzemes plānošanas reģions. No Lietuvas piedalās Šauļu inkubators, Panevēžas Biznesa centrs un Rokišķu rajona pašvaldības publiskā bibliotēka.

Projekta kopējais finansējums: 729 604,12 eiro (t. sk. ERAF finansējums: 620 163,47 eiro).

Projekta īstenošanas laiks: 01.04.2017.–31.03.2019. (24 mēneši).

Projektu līdzfinansē Interreg V-A Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programma 2014.–2020. gadam, www.latlit.eu, www.europa.eu.

Šo informāciju ir sagatavojusi un par to atbild Aizkraukles novada pašvaldība, un tā nekādos apstākļos nav uzskatāma par Eiropas Savienības oficiālo nostāju.