Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

INTERREG Igaunijas–Latvijas programma aicina pieteikt projektus 5. konkursam

Igaunijas–Latvijas programma aicina Igaunijas un Latvijas organizācijas iesniegt sadarbības projektu pieteikumus finansējuma saņemšanai.

5. projektu konkurss ir atvērts programmas prioritātes “Tīra un vērtīga dzīves vide” trīs atbalsta jomās: tūrisma attīstība, vides aizsardzība un kopīgo ūdeņu pārvaldība. Pieejami aptuveni 2,5 miljoni eiro no Eiropas Reģionālās attīstības fonda.

Pieteikties var visu veidu organizācijas un uzņēmumi no Kurzemes, Pierīgas, Rīgas un Vidzemes, kā arī no Dienvidigaunijas un Rietumigaunijas. Projektu pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 3. jūnijs.

Konkursā gaida projektu pieteikumus jaunu pārrobežu tūrisma produktu izstrādei, kas balstīti uz kultūras un dabas mantojumu, resursu taupīšanas kampaņām un kopīgo ūdeņu pārvaldības iniciatīvām Rīgas līcī, kā arī Gaujas un Salacas upes baseinos.

Lai informētu par prasībām projektiem un pieteikumu sagatavošanā, programma 7. martā Rīgā un Tartu (Igaunijā) organizē Informācijas dienas. Tāpat Kopīgā sekretariāta darbinieki ir pieejami Tartu un Rīgā un konsultē par konkursa prasībām un atbalstāmajām darbībām. Konsultācija pirms projekta pieteikuma iesniegšanas ir obligāta.

Interreg Igaunijas–Latvijas programma ir viena no 60 INTERREG pārrobežu sadarbības programmām, kas darbojas gar ES iekšējām robežām. Programmu atbalsta Eiropas Reģionālās attīstības fonds. No programmas līdzekļiem jau atbalstīti 43 projekti un piešķirti 29 miljoni eiro. Informācija par atbalstītajiem projektiem publicēta šeit: https://estlat.eu/en/estlat-results.

Sīkāka informācija un norādījumi par to, kā pieteikties finansējumam, publicēti programmas vietnē šeit, un visas jaunākās ziņas saistībā ar konkursu tiek izplatītas facebook.com/estlat.

Papildu informācija:

Janika Frīdentāle (+ 372 5348 0877, igauņu un angļu valodā)

Vineta Šnore (+ 371 2927 4310, latviešu un angļu valodā)