Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Izsludināts projektu konkurss pašvaldībām jaunatnes politikas īstenošanas atbalstam

Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmā 2019. gadam ir izsludināts otrais konkurss pašvaldībām “Atbalsts jaunatnes politikas īstenošanai vietējā līmenī saskaņā ar vietējā līmeņa patstāvīgajiem jaunatnes politikas plānošanas dokumentiem”.

Projektu iesniegšanas termiņš ir 2019. gada 22. maijs.

Konkurss ir paredzēts pašvaldībām, kurām ir spēkā esošs darba ar jaunatni plānošanas dokuments vai sadaļa par darba ar jaunatni jautājumiem ir iekļauta citā spēkā esošā pašvaldības attīstības plānošanas dokumentā, vai tiek izstrādāts darba ar jaunatni plānošanas dokuments vai sadaļa par darba ar jaunatni jautājumiem citā pašvaldības attīstības plānošanas dokumentā un kuras vēlas izstrādāt ilgtermiņa risinājumus (pieejas, sistēmas, programmas) dažādās darba ar jaunatni jomās (jauniešu līdzdalība, digitālais darbs ar jaunatni, mobilais darbs ar jaunatni, jauniešu informēšana, darbs ar jaunatni starptautiskā līmenī, starpinstitucionālā sadarbība, sociālā iekļaušana, brīvprātīgais darbs, jauniešu iniciatīvas u.c.), veicinot ilgtermiņa plānveida darba ar jaunatni attīstību un plānošanas dokumentos noteikto mērķu sasniegšanu.

Vairāk informācijas par konkursu, lūdzu, skatiet šeit: http://jaunatne.gov.lv/lv/valsts-programma/atbalsts-jaunatnes-politikas-istenosanai-vieteja-limeni-1.

Pirmais izsludinātais konkurss “Atbalsts darba ar jaunatni sistēmas izveidei un attīstībai vietējā līmenī” ir paredzēts pašvaldībām, kurās darbs ar jaunatni vēl tiek attīstīts un kurām regulāri vajag papildu atbalstu (individuālu mentora atbalstu un mācības) darba ar jaunatni sistēmas izveidošanai vai kvalitātes celšanai.

Lai vairāk uzzinātu par konkursu nosacījumiem, aģentūra aicina pašvaldību pārstāvjus (1–2 cilvēki) piedalīties bezmaksas informatīvajos semināros, kuros tiks skaidroti projekta iesnieguma sagatavošanas kvalitatīvie jautājumi, kā arī notiks darbs grupās ar projekta idejām.

Seminārs par projektu sagatavošanu konkursam “Atbalsts darba ar jaunatni sistēmas izveidei un attīstībai vietējā līmenī” notiks 2019. gada 22. martā plkst. 11:00–16:00 viesnīcā “Rixwell Konventa sēta”. Pieteikšanās līdz 20. martam plkst. 12:00, aizpildot tiešsaistes anketu:  http://bit.ly/2F53IUG.

Seminārs par projektu sagatavošanu konkursā “Atbalsts jaunatnes politikas īstenošanai vietējā līmenī saskaņā ar vietējā līmeņa patstāvīgajiem jaunatnes politikas plānošanas dokumentiem” notiks 2019. gada 18. aprīlī plkst. 11:00–16:00 LU Microsoft inovāciju centrā. Pieteikšanās līdz 15. aprīlim plkst. 12:00, aizpildot tiešsaistes anketu:  http://bit.ly/2u77Qxf.

Jebkuru jautājumu gadījumā lūdzam sazināties:

Ilze Vonda
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras
Projektu vadības un uzraudzības daļas vecākā projektu vadītāja

Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija
Tālr.: +371 67358070
Fakss: +371 67358060
ilze.vonda@jaunatne.gov.lv

Jānis Drigins
Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras
Projektu vadības un uzraudzības daļas projektu koordinators

Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija
Tālr.: +371 67358070
Fakss: +371 67358060
janis.drigins@jaunatne.gov.lv