Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

1. maijā MTB sacensības “Preiļupes līkloči 2019”

Ar nepacietību aktīvākie velodraugi gaida jaunās riteņbraukšanas sacensību sezonas sākšanos. Pēc gada pauzes arī MTB sacensības “Preiļupes līkloči “ atgriežas sev ierastajā laikā – maija sākumā.

Tradicionāli, ka mūspusē tie ir pirmie starti, kur riteņbraukšanas un fizisko aktivitāšu cienītāji sāk savu MTB jauno sezonu. Šogad pavasaris atnācis agri, tāpēc pedāļu mīšanas cienītāji var pienācīgi gatavoties pirmajam startam.

Ceram 1. maijā Preiļos redzēt daudzos velomīļus ne tikai no apkārtējiem Latgales reģiona novadiem, bet  lai attālums nebūtu par šķērsli mūsu MTB sacensības apmeklēt arī kādam attālākam ciemiņam. Minam pedāļus un tiekamies 1. maijā Preiļos!

Sacensības notiks 1. maijā plkst. 12 pie Preiļu pilsētas parka estrādes.

Sacensības notiek trīs dažāda garuma distancēs: Dubultloks – 37 km, Lielais loks – 22 km, Mazais loks – 15 km, Iesācēju loks – 8 km. Starts kopējs, bet no atsevišķiem starta koridoriem. Paredzētas arī bērnu sacensības.

Dalībnieki var pieteikties līdz 29. aprīļa plkst. 13 elektroniski: www.pbjss.edu.lv vai www.preili.lv.

Sagatavojis Leonīds Valdonis,

sporta pasākumu organizators, sacensību galvenais tiesnesis