Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Alūksnes Sociālo lietu pārvalde piedāvā videovizītes pakalpojumu

Alūksnes novada pašvaldības Sociālo lietu pārvalde aicina izmantot jaunu pakalpojumu, kas varētu palīdzēt vientuļu senioru ikdienas aprūpē.

Sadarbībā ar SIA “Mājas aprūpe” Sociālo lietu pārvalde piedāvā videovizītes pakalpojumu vientuļiem cilvēkiem (senioriem) viņu dzīves vietā. Īpaši noderīgi tas varētu būt cilvēkiem ar ierobežotām pārvietošanās un/vai pašaprūpes iespējām.

Šī pakalpojuma būtība ir ar īpaši aprīkotas planšetes palīdzību senioram nodrošināt iespēju sazināties un konsultēties ar speciālistu, kurš spēj novērtēt klienta noskaņojumu, veselības stāvokli, kā arī pārbaudīt, vai senioram nevajag vēl kādu citu palīdzību. Ja vajadzīgs, speciālists senioram atgādinās par medikamentu lietošanu, ārsta apmeklējumu, analīžu nodošanu vai citām ar ikdienu saistītām lietām.

Videovizītes pakalpojumam nepieciešamo planšeti piegādā un ar to rīkoties apmāca pakalpojuma sniedzējs. Izmantojot planšeti, seniori latviešu vai krievu valodā var virtuāli sazināties ne tikai ar speciālistu, bet arī ar radiniekiem un citiem cilvēkiem, kuri izmanto šo pašu pakalpojumu, līdz ar to tā ir iespēja socializēties.

Par pakalpojuma sniegšanas iespējām, kārtību, izmaksām, kā arī citām šī pakalpojuma sniegšanas niansēm lūdzam interesēties Alūksnes novada Sociālo lietu pārvaldē pa tālruni 64381347 vai elektroniski e-pastā: slp@aluksne.lv

 

Evita Aploka

Alūksnes novada pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste

 

Foto: https://egypt.souq.com/eg-en/huawei-mediapad-t3-tablet-10-inch-16gb-2gb-ram-4g-lte-luxurious-gold-22985816