Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Ventspilī šķiroto atkritumu savākšanas laukumos iekārtoti grāmatu apmaiņas punkti

Ventspilī pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” šķiroto atkritumu savākšanas laukumos Jēkaba ielā 47 un Siguldas ielā 8a izveidojis grāmatu apmaiņas punktus, dodot iespēju laukumos atnestām grāmatām ceļot pie jauniem lasītājiem.

Grāmata ir, un pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” cer, ka tā paliks nemainīga vērtība visos laikos – arī mūsdienu tehnoloģiju laikmetā, tādēļ aicina ikvienu nekrāt putekļus uz grāmatām, kas novietotas plauktos, neizmest tās atkritumu konteineros, bet gan ļaut tām ceļot pie jauniem lasītājiem, nogādājot tās grāmatu apmaiņas punktos.

Šādu grāmatu apmaiņas punktu galvenā priekšrocība ir tā, ka, paņemot vai ieliekot grāmatu skapī, nav nekādu pienākumu citam pret citu – katrs interesents var ielikt skapī sev vairs nevajadzīgu grāmatu un paņemt lasīšanai kādu no citu atnestajām grāmatām. No grāmatu apmaiņas punktiem paņemtās grāmatas nav jānes atpakaļ.

Vērtējot iedzīvotāju atsaucību, pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” cer nākotnē izveidot šādus punktus arī citās publiski pieejamās vietās.

Šķiroto atkritumu savākšanas laukumu darba laiks ir no plkst. 10 līdz 19, izņemot pirmdienas.

Sagatavojusi Agnese Koponāne,

pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” sabiedrisko attiecību speciāliste