Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Saldus novadā atklāta pirmsskolas izglītības iestādes filiāle “Kurzemīte”

2. septembrī Saldus novadā svinīgā pasākumā tika griezta atkāšanas lente pirmsskolas izglītības iestādes (PII) “Sienāzītis” filiālei “Kurzemīte”, kas atrodas Butnāros.

Atklāšanas pasākumā svinīgo lenti grieza Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts un PII “Sienāzītis” vadītāja Ilze Ševele.

Domes vadītājs bija gandarīts par paveikto: “Teicām un izdarījām! Patiess prieks, ka Kurzemītes skolā ir atgriezta dzīvība ar bērnu čalām un smiekliem, kā arī bērnudārza filiālei ir atrasta pati pamērotākā vieta.” Māris Zusts vēlēja šai vietai turpināt attīstīties, lai varētu dibināt vēl jaunas grupiņas un veidot atsevišķu bērnudārzu.

Filiālē “Kurzemīte” šobrīd ir divas skaisti izremontētas un aprīkotas bērnudārza grupiņas, kur savas mācību gaitas uzsākuši 37 bērniņi. Bērnudārza teritorijā iekārtots arī rotaļu laukums, kas ļaus mazajiem ķipariem jautri pavadīt laiku ārā.

Sagatavojusi Zane Šteina,

Saldus novada pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste