Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Svinīgi atklāta atjaunotā Saldus sporta halle

5. oktobrī svinīgi un sportiski tika atklāta atjaunotā Saldus sporta skolas sporta halle. Atklāšanas lenti grieza Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts un SIA “Selva būve” valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis.

Saldus novada domes priekšsēdētājs Māris Zusts uzsvēra, ka šis ir vēsturisks mirklis un sporta halle paver jaunas iespējas Saldus novadam. Desmit gadus saldenieki plānveidīgi virzījušies uz šo mērķi, sākot ar sporta kompleksu un stadionu un beidzot ar šo skaisto ēku un viesnīcu. "Līdz ar sporta infrastruktūras attīstību novadā mēs kļūstam pievilcīgāki profesionālajām komandām, izlašu treniņu spēlēm, treniņu nometnēm, un tā būs neatsverams atbalsts mūsu sportistiem – jaunas modernas telpas, kur sevi pilnveidot, lai sasniegtu vēl augstākus rezultātus," sacīja M. Zusts. Viņš pateicās visai projekta komandai un būvniekiem par ieguldīto darbu un labo rezultātu.

Saldus sporta skolas direktors Madars Roga ir gandarīts par projekta rezultātu un informēja, ka nākamais projekts, kas tiks īstenots, būs skeitparka izveide pie Saldus sporta nama.

"Saldus Action sports" priecēja klātesošos ar BMX paraugdemonstrējumiem, un mazie futbolisti bija pirmie, kas aizvadīja savu treniņu jaunajā sporta halles zālē.

Pēc svinīgās atklāšanas ikvienam interesentam bija iespēja apskatīt, izstaigāt un iepazīt jauno sporta halli, piedalīties sportiskās aktivitātēs un baudīt BK “Saldus” uzvaras spēli.

Sagatavojusi Zane Šteina,

Saldus novada pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste