Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Pieaugušo neformālās izglītības ceļojošā balva “Saules laiva”

Izglītības un zinātnes ministrija izsludinājusi 2019. gada pretendentu pieteikšanos pieaugušo neformālās izglītības ceļojošajai balvai “Saules laiva”, ko ik gadu piešķir labākajiem pieaugušo izglītotājiem.

Pieteikties balvai aicinātas izglītības iestādes vai organizācijas, kas darbojas neformālās pieaugušo izglītības jomā, nodrošinot nemainīgi kvalitatīvu mācību procesu un veicinot pieaugušo neformālās izglītības attīstību Latvijā. Pieteikumus var iesniegt arī pašvaldības domes priekšsēdētājs, pašvaldības izglītības pārvaldes vadītājs un pieaugušo neformālās izglītības iestādes vadītājs (par savu vai citu pieaugušo izglītības iestādi).

Balvas pretendentu var izvirzīt arī mācību dalībnieki, kas papildinājuši savas prasmes kādā no neformālās izglītības programmām un vēlas izcelt augstvērtīgu pasniedzēju un izglītības iestādes darbu. Ja balvas pretendentu izvirza izglītības saņēmēji, ierosinājums jāparaksta vismaz desmit attiecīgās mācību grupas sastāvā reģistrētiem cilvēkiem.

Ar pieaugušo neformālās izglītības ceļojošās balvas nolikumu var iepazīties IZM vietnē šeit.

Pieteikums jāiesniedz rakstveidā vai parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi pasts@izm.gov.lv.

Pieaugušo izglītības balvas pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 1. decembris.

Pieaugušo neformālās izglītības balva tiek piešķirta Izglītības un zinātnes ministrijas Erasmus+ projektā “EPALE Nacionālais atbalsta dienests”.