Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aicina pieteikties dalībai atklātajā konkursā “Pretendentu atlase dalībai Jaunatnes konsultatīvajā padomē”

Lai veicinātu saskaņotas jaunatnes politikas izstrādi un īstenošanu, kā arī veicinātu jauniešu līdzdalību lēmumu pieņemšanā un sabiedriskajā dzīvē, saskaņā ar Ministru kabineta 2014. gada 26. maija noteikumu nr. 265 “Jaunatnes konsultatīvās padomes nolikums” 7. punktu Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklāto konkursu “Pretendentu atlase dalībai Jaunatnes konsultatīvajā padomē”. Konkursā tiek aicinātas piedalīties visas Jaunatnes organizāciju sarakstā ierakstītās biedrības.

Konkursa mērķis ir izvēlēties 12 jaunatnes organizāciju pārstāvjus, ko iekļaus Jaunatnes konsultatīvās padomes sastāvā:

  1. četrus pārstāvjus no jaunatnes organizācijām, kuras ierakstītas Jaunatnes organizāciju sarakstā un kuru kopējais biedru skaits nav mazāks par 200;
  2. astoņus pārstāvjus no jaunatnes organizācijām, kuras ierakstītas Jaunatnes organizāciju sarakstā un kuru kopējais biedru skaits ir mazāks par 200.

Dalībai konkursā jāiesniedz pieteikuma veidlapa saskaņā ar nolikuma 1. pielikumu un apliecinājums par organizācijas biedru skaitu. Minētos dokumentus iesniedz papīra formā vai elektroniska dokumenta veidā, tos sagatavojot atbilstoši normatīvajiem aktiem par dokumentu noformēšanu.

Pieteikums jāiesniedz līdz 2019. gada 20. decembrim Izglītības un zinātnes ministrijā Vaļņu ielā 2 Rīgā, LV-1050, – personīgi, pasta sūtījumā vai nosūtot kā elektronisku dokumentu. Ja pieteikums sagatavots kā elektronisks dokuments, tas nosūta uz e-pasta adresi jaunatneslietas@izm.gov.lv.

 

Konkursa nolikums pieejams šeit!

Pieteikuma veidlapa pieejama šeit!

 

Plašāka informācija:

Zane Zvaigzne

LPS jaunatnes lietu speciāliste

Tālrunis: +371675085

Mobilais t.: +37126895665

E-pasts: Zane.Zvaigzne@lps.lv