Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Nakts mistērijas un auto pastaiga Mazsalacas novada Sēļu muižā

Laikā, kad Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija un nevaram tikties kopīgos pasākumos, Sēļu muiža aicina iepazīt parka mistērijas, atrodoties savā transportlīdzeklī. Sestdien, 23. maijā, pirmo reizi Mazsalacas novadā – auto pastaiga Sēļu muižas parkā. Nedaudz maģijas, mistērijas un romantikas, gaismu vīzijas un sveču mirdzuma…

Meklējot risinājumus, aicinām izbaudīt pasākumu “Nakts mistērijas un auto pastaiga Sēļu muižā”, ielūkoties klēts un staļļu atvērtajās durvīs, ieraudzīt naksnīgajā tumsā arī lielo Sēļu dīķi un ābeļdārzu, ziedošo rapšu lauku un vēl un vēl…

Šajā dienā atvērsim arī mākslinieces, gleznotājas un grafiķes Alises Landsbergas personālizstādi.

Biļetes uz izstādi un auto pastaigu iespējams iegādāties tikai iepriekšpārdošanā Sēļu muižā (info – mob. tālr. 26321158) vai internetā www.bilesuparadize.lvPasākuma dienā biļetes iegādāties nebūs iespējams.

Plkst. 21:00, plkst. 22:00 un plkst. 23:00 –​ izstādes atvēršana. Biļetes uz izstādi ir ierobežotā skaitā – katrā stundā izstādi varēs apmeklēt 20 personas. Iegādājoties biļetes, pievērsiet uzmanību ieejas laikam! Biļetes cena – 2 eiro.

No plkst. 22:00 līdz 23:00 – auto pastaiga. Biļešu skaits ierobežots – 100 automašīnām. Biļetes cena – 10 eiro. Iebraucot parkā, būs jāuzrāda automašīnas biļete!

Sargājot sevi un citus, aicinām ievērot valstī noteiktos drošības un sanitāros noteikumus:

* Teritorijā drīkst iebraukt tikai ar vieglo automašīnu.

* Vienā automašīnā vienlaikus var atrasties viena persona vai personas, kuras dzīvo vienā mājsaimniecībā.

* Nedrīkst izkāpt no automašīnas, automašīnas logus atļauts atvērt tikai vēdināšanas režīmā.

* Auto pastaigas plūsma tiks regulēta. Aicinām pasākuma apmeklētājus būt saprotošiem, ievērot automašīnas plūsmas kustību un piecu metru distanci no priekšā braucošās automašīnas!

Lai interesants, patīkams un priekpilns sestdienas vakars! Uz tikšanos!

Pasākuma rīkotājs – Mazsalacas novada pašvaldība, Sēļu pagasta Tautas nams.