Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Citāda piektdienas vakara pastaiga Ventspilī

Ventspilnieku iemīļotās Piektdienas vakara pastaigas reizē pilsētas ielās dosies mūzika. 29. maija vakarā no plkst. 18 līdz 20 braucienā ar košo tūristu vilcieniņu Ventspils galvenās ielas pieskandinās Kultūras centra metālpūšamo instrumentu ansambļa "Ventspils Brass” un “Saksofonu kvarteta” dalībnieki.

Ikviens šoreiz tiek aicināts doties pastaigā individuāli vai kopā ar ģimenes locekļiem un apskatīt, kā Ventspils zied, izstaigājot pilsētas skvērus, parkus un ielas. Iespējams, tiem, kuri būs devušies pastaigā, baudot pilsētas šarmu un burvību, izdosies arī dzirdēt muzikālo pārsteigumu.

Jau vairākus gadus divas reizes gadā – pavasarī un vasaras beigās – ventspilnieki piektdienas vakaru pavada, izstaigājot savas pilsētas iecienītākās vietas, satiekoties, baudot kultūru un piedaloties tā vakara notikumos. Tā kā šobrīd valsts ir noteikusi dažādus pulcēšanās ierobežojumus visu drošībai, Ventspils iedzīvotājiem un pilsētas viesiem tiek sniegta iespēja baudīt kultūru citādi, nekā ierasts.

Pastaigu laikā lūgums ievērot drošības nosacījumus – doties pastaigā individuāli vai tikai ar savas ģimenes locekļiem, ievērot 2 metru distanci, kā arī, ja novēroti saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.

Sagatavojusi Sandra Indriksone,

Ventspils pilsētas domes Kultūras centra

sabiedrisko attiecību speciāliste