Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Plāno vairāku ielu pārbūvi Alūksnē

Šonedēļ Alūksnes novada pašvaldības pārstāvji tikās ar uzņēmuma SIA “Vertex projekti” pārstāvjiem, lai pārrunātu būvprojektu izstrādes gaitu. Tiek izstrādāti būvprojekti Gulbenes un Tālavas ielas posmu pārbūvei, kā arī ūdenssaimniecības infrastruktūras ierīkošanai Tālavas ielā.

Tikšanās laikā speciālisti iepazīstināja ar būvprojektu risinājumiem to aktuālajā izstrādes stadijā. Pašlaik ir veikta objektu apsekošana, topogrāfiskā un ģeotehniskā izpēte, pieprasīti un saņemti tehniskie noteikumi, izstrādātas skices pārbūvējamo ielu plānojumam un inženierkomunikāciju novietojumam.

Tālavas ielas pārbūve plānota posmā no Malienas ielas līdz pilsētas robežai, bet Gulbenes ielas pārbūves projekts ietver posmu no Gulbenes ielas 4b līdz Malienas ielai un līdz pārbūvējamajai Tālavas ielai. Projekta laikā plānots pārbūvēt ielas un ietvju segumu, izbūvēt lietus kanalizāciju, nomainīt gaismekļus ielu apgaismojumam un izbūvēt ūdenssaimniecības infrastruktūru Tālavas ielā.

Par pārbūvējamo ielu posmu būvprojekta risinājumiem ielu pieguļošo zemju īpašnieki tiks informēti, nosūtot vēstules. Pēc informācijas saņemšanas un iepazīšanās ar plānoto risinājumu būs iespēja tikties ar būvprojekta autoru, precizēt neskaidros jautājumus un izteikt savus priekšlikumus. Vēstuļu nosūtīšana plānota jūlijā.

Sagatavojusi Sanita Spudiņa,

Alūksnes novada pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste