Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Visbiežāk Liepājas dāvanu kartes izmanto restorānos

Kopš 2018. gada, kad SIA “Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs” (LRTIB) sāka piedāvāt iespēju iegādāties Liepājas dāvanu kartes, ir nopirktas vairāk nekā 13 000 kartes, un visbiežāk tās izmanto Liepājas restorānu apmeklējumam, liecina LRTIB apkopotā statistika.

No pieejamajiem nomināliem (5, 10, 20 un 50 eiro vērtībā) visvairāk tiek pirkti 10 eiro nomināli (55%), otrajā vietā ir 5 eiro (25%), tad 20 eiro nomināli (20%) un pavisam nelielā skaitā tiek iegādātas dāvanu kartes 50 eiro vērtībā.

“Liels paldies Liepājas tūrisma uzņēmējiem par apvienošanos spēcīgā komandā Liepājas dāvanu kartes izveidošanā un Liepājas pilsētas atpūtas iespēju pilnveidošanā! Divu gadu laikā, kopš izveidojām Liepājas dāvanu karti, šis produkts sevi ir pierādījis kā labu veidu, lai iepriecinātu gan Liepājas iedzīvotājus, gan pilsētas viesus lieliskai laika pavadīšanai kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem, ģimeni un draugiem,” teic LRTIB vadītāja Inta Šoriņa.

Visbiežāk Liepājas dāvanu kartes izmanto, lai apmeklētu dažādus Liepājas restorānus un kafejnīcas (aptuveni 70% gadījumos), kā arī Liepājas teātra apmeklējumam. Populārāko vietu desmitniekā ir arī “LOC Olimpiskais centrs”, “LOC Baseins&SPA”, “Dzintara boulings” un lielākās Liepājas viesnīcas.

Visbiežāk Liepājas dāvanu kartes iegādājas paši liepājnieki, taču jūtama arī interese no galvaspilsētas un citām Latvijas pilsētām. Vislielākā interese par dāvanu karti parasti bijusi ap Ziemassvētkiem, kad tiek iegādāta trešdaļa no visām kartēm, bet jūtama interese ir arī citos svētkos, tajā skaitā izlaidumos, Skolotāju dienā, Māmiņdienā, 8. martā u. c. Tāpat arī aktīva iegāde notiek populārāko vārdu vārda dienās, arī pirms nedēļas nogalēm.

Liepājas dāvanu karti var iegādāties Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā un Liepājas pārstāvniecībā Rīgā, Torņu ielā 4, 2a−201. Tās ir izmantojamas dažādās atpūtas vietās Liepājā − naktsmītnēs, restorānos un kafejnīcās, teātrī u. c. Dāvanu kartes izmantošanas iespēju vietu saraksts tiek pievienots iegādāšanās brīdī, lai tās īpašnieki varētu ērti ieplānot atpūtas vietas Liepājā.

Ar dāvanu karšu izmantošanas vietām ir iespējams iepazīties: www.liepaja.travel.

Sagatavojusi Zita Lazdāne,

Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas

Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja