Lai varētu jums piedāvāt labāku saturu, lapā tiek izmantotas sīkdatnes. Apmeklējot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai.
Sapratu
Iepriekšējais
Nākamais

Aicinām uz forumu “Pašvaldība – digitālās sabiedrības veidotāja”!

Šī gada 15. septembrī tiešsaistē notiks pašvaldību forums “Pašvaldība – digitālās sabiedrības veidotāja”.

Foruma mērķis ir vairot ideju, zināšanu un pieredzes apmaiņu starp pašvaldībām, dalīties ar labo praksi, kā arī diskutēt par izaicinājumiem un problēmām digitālas sabiedrības veidošanā.

Pašvaldību forumu ar uzrunu atklās LPS priekšsēdis Gints Kaminskis.

Skatītājus sagaidīs intensīvs rīta cēliens ar divām lekciju un diskusiju sesijām. Pirmā sesija veltīta attālināto pakalpojumu saņemšanas tēmai, kurā Latvijas Pašvaldību savienības padomnieks informācijas tehnoloģiju jautājumos Guntars Krasovskis stāstīs, kādus rīkus pašvaldības izmantoja ierobežojumu laikā, lai darbiniekiem nodrošinātu pilnvērtīgu darba vidi. Swedbank Klientu servisa pārvaldes vadītājs Vadims Frolovs ļaus ielūkoties bankas pieredzē klientu apkalpošanas kanālu transformācijā. Pieredzē ar jaunu risinājumu pašvaldību klientu informācijas pārvaldībai dalīsies Rīgas domes Informācijas tehnoloģiju centra Projektu izstrādes nodaļas vadītājs Mārtiņš Plīkšs. Pirmo sesiju noslēgsim ar diskusiju “Gatavs darbam digitālajā laikmetā”.

Otrajā sesijā runāsim par administratīvi teritoriālo reformu: ko vērts zināt pašvaldībai; kā jūtas pašvaldība starp divām reformām; kādas labas pārmaiņas gaidām? Par šiem un citiem jautājumiem lektori un diskusiju dalībnieki – ZZ dats direktora vietnieks Dainis Dosbergs, Valsts kontroles padomes loceklis Edgars Korčagins un viesi no Latvijas pašvaldībām.

Forumu noslēgsim ar vieslektora lekciju par pārmaiņu vadību – kā pielāgoties un vadīt komandu pārmaiņu laikā.

Foruma programma pieejama šeit: https://www.zzdats.lv/pasvaldibu-forums/.

Forumu organizē: ZZ dats, Swedbank.

Informatīvais partneris: LPS.